
Menu kaarte
Symfonie van Zeevruchten Smaak…
Koude voorgerechten
Verse Ansjovis
Heerlijk gezouten
8.00
Haringfilet
Zacht en smaakvol
8.00
Gerookte Zalm
16.00
Rauwe Mosselen
Perfect bereide mosselen, zachtjes gesmoord in hun aromatische sap
19.00
Tomaat met grijze Garnalen
Een verfijnde combinatie van sappige tomaat en grijze garnalen, versterkt door een harmonie van verse en mariene smaken
28.00
Sla met Grijze Garnalen
Een frisse en knapperige salade gegarneerd met subtiel gekruide grijze garnalen.
31.00
Sla met Krab (surimi)
Een verfrissende en royale salade, gegarneerd met surimi.
10.00
Zeeuwse Oesters (in ’t seizoen)
- dagprijs
Warme gerechten
Kroketten van Grijze Garnalen van het Huis
Krokante kroketten gevuld met een royale portie grijze garnalen
22.00
Kaaskroketten
Smeltende Parmezaanse kaasfondue, die harmonieus de rijkdom van de kaas combineert met subtiele gegratineerde tonen.
10.00
Scampi’s met look ven het Huis
18.00
Mosselen met Look
25.00
Vissoep
12.00
Wijngaardslakken in Kruidenboter
10.00
Wijngaardslakken op zijn Gardien
Een heerlijke samensmelting van mediterrane smaken, verrijkt met een delicate knoflook- en kruidensaus
11.00
Mosselen in Kruidenboter met Kaas
26.00
Visschotels
Gestoomde Kabeljauw met Boter
Gestoomde kabeljauw met boter: een delicate ontmoeting tussen de frisheid van de zee en de zachtheid van de boter.
32.00
Gestoomde Rog met Boter
Raie au beurre vertalen naar het Nederlands, een subtiele combinatie van zeeachtige smaken en de rom
35.00
Dorade Filet op zijn Italiaans
26.00
Pladijs Gemarineerd
23.00
Gebakken Rog met Tartaarsaus
35.00
Gebakken Kabeljauw met Tartaarsaus
Een knapperig huwelijk tussen de tederheid van kabeljauw en de smaakexplosie van tartaarsaus
32.00
Dorade filet
22.00
Gebakken Tong
Marktprijs
Staartvis met Prei
Een verfijnde combinatie van zachte zeeduivel en smeltende prei, op smaak gebracht met een vleugje kruiden.
38.00
Mosselen
Gemarineerd
Verse mosselen worden verheven door een perfecte mix van knoflook, witte wijn en peterselie.
29.00
Op zijn Provençaals
Een mediterraanse lekkernij waarbij verse mosselen verrijkt worden met een huisgemaakte tomatensaus op smaak gebracht met knoflook, kruiden en olijven.
34.00
Met Witte Wijn
31.00
Van het Huis
34.00
Vleesschotels
Steak Natuur
23.00
Contrefilet Natuur
32.00
Steak tartaar
21.00
Filet Puur
29.00
Le tournedos (2 couverts)
49.00
Desserts
Michoutaart (specialiteit van het huis)
8.00
Chocolademousse
8.00
La dame blanche
12.00
IJskoffie
10.00
Brasiliaanse Coupe
10.00
Les sorbets
8.00
IJscrème
8.00
L’irish coffee
15.00
La Marée op bestelling tip :


Spaanse PAELLA
Een iconisch Spaans feest, waar de zachte rijst wordt bekroond met een genereus assortiment van zeevruchten, kip, chorizo en kruiden, met een explosie van mediterrane smaken in één hap.

Portugese Caldeirada
Een heerlijke Portugese zeevruchtenstoofpot, waar verse vis wordt gestoofd met groenten in een geurige saus, die een geruststellende culinaire ervaring biedt en rijk is aan oceaansmaken.

Restaurant La Marée
Vlaamsesteenweg
1000 Brussel
tél: +32 (0)2 511 00 40

E mail

Openingstijden
12.00 – 14.00 uur en 18.30 – 22.00 uur
Gesloten op zondag en maandag
FullQuadri 2024