Menu kaarte

Symfonie van Zeevruchten Smaak…

Koude voorgerechten

Verse Ansjovis

Heerlijk gezouten

8.00

Haringfilet

Zacht en smaakvol

8.00

Gerookte Zalm

16.00

Rauwe Mosselen

Perfect bereide mosselen, zachtjes gesmoord in hun aromatische sap

19.00

Tomaat met grijze Garnalen 

Een verfijnde combinatie van sappige tomaat en grijze garnalen, versterkt door een harmonie van verse en mariene smaken

28.00

Sla met Grijze Garnalen

Een frisse en knapperige salade gegarneerd met subtiel gekruide grijze garnalen.

31.00

Sla met Krab  (surimi)

Een verfrissende en royale salade, gegarneerd met surimi.

10.00

Zeeuwse Oesters  (in ’t seizoen)

  • dagprijs

Warme gerechten

Kroketten van Grijze Garnalen van het Huis

Krokante kroketten gevuld met een royale portie grijze garnalen

22.00

Kaaskroketten

Smeltende Parmezaanse kaasfondue, die harmonieus de rijkdom van de kaas combineert met subtiele gegratineerde tonen.

10.00

Scampi’s met look ven het Huis 

18.00

Mosselen met Look 

25.00

Vissoep

12.00

Wijngaardslakken in Kruidenboter

10.00

Wijngaardslakken op zijn Gardien

Een heerlijke samensmelting van mediterrane smaken, verrijkt met een delicate knoflook- en kruidensaus

11.00

Mosselen in Kruidenboter met Kaas

26.00

Visschotels

Gestoomde Kabeljauw met Boter

Gestoomde kabeljauw met boter: een delicate ontmoeting tussen de frisheid van de zee en de zachtheid van de boter.

32.00

Gestoomde Rog met Boter

Raie au beurre vertalen naar het Nederlands, een subtiele combinatie van zeeachtige smaken en de rom

35.00

Dorade Filet op zijn Italiaans

26.00

Pladijs Gemarineerd 

23.00

Gebakken Rog met Tartaarsaus

35.00

Gebakken Kabeljauw met Tartaarsaus 

Een knapperig huwelijk tussen de tederheid van kabeljauw en de smaakexplosie van tartaarsaus

32.00

Dorade filet

22.00

Gebakken Tong 

Marktprijs

Staartvis met Prei

Een verfijnde combinatie van zachte zeeduivel en smeltende prei, op smaak gebracht met een vleugje kruiden.

38.00

Mosselen

Gemarineerd

Verse mosselen worden verheven door een perfecte mix van knoflook, witte wijn en peterselie.

29.00

Op zijn Provençaals

Een mediterraanse lekkernij waarbij verse mosselen verrijkt worden met een huisgemaakte tomatensaus op smaak gebracht met knoflook, kruiden en olijven.

34.00

Met Witte Wijn 

31.00

Van het Huis

34.00

Vleesschotels

Steak Natuur

23.00

Contrefilet Natuur

32.00

Steak tartaar

21.00

Filet Puur

29.00

Le tournedos (2 couverts)

49.00

Desserts

Michoutaart (specialiteit van het huis)

8.00

Chocolademousse 

8.00

La dame blanche

12.00

IJskoffie

10.00

Brasiliaanse Coupe

10.00

Les sorbets

8.00

IJscrème

8.00

L’irish coffee

15.00

La Marée op bestelling tip :

Spaanse PAELLA

Een iconisch Spaans feest, waar de zachte rijst wordt bekroond met een genereus assortiment van zeevruchten, kip, chorizo en kruiden, met een explosie van mediterrane smaken in één hap.

 

Portugese Caldeirada 

Een heerlijke Portugese zeevruchtenstoofpot, waar verse vis wordt gestoofd met groenten in een geurige saus, die een geruststellende culinaire ervaring biedt en rijk is aan oceaansmaken.

 

Restaurant La Marée

Vlaamsesteenweg
1000 Brussel

tél: +32 (0)2 511 00 40

Openingstijden

12.00 – 14.00 uur en 18.30 – 22.00 uur

Gesloten op zondag en maandag

 

FullQuadri 2024